Prøv 3D print helt gratis, i din virksomhed

I samarbejde med

(c) Prusa Research – prusa3d.com

3DP Try out

3DP Try out er en mulighed for at tilegne sig konkret viden og erfaring i forhold til at få AM-teknologi ind i virksomheden.

Dansk AM Hub stiller, i samarbejde med LAB3D, en printer til rådighed til udvalgte virksomheder i en måned.

Hvad tilbyder vi din virksomhed?

Vi er din tekniske sparingspartner, gennem hele forløbet!

Tilmeldning

I tilmelder jer i bunden af siden, hvorefter vi kigger jeres ansøgning igennem og tager kontakt til jer, så i kan finde ud af om 3d print er noget for jeres virksomhed.

Opsætning

Vi kommer ud til jer, og står for opsætning af 3d printerne, og får jer samtidigt uddannet i de 3d print systemer som vi mener er bedst til jeres behov.

Afprøvning

Med forløbet får i en måneds gratis afprøvning med alt inklusiv, hvor i får muligheden for at teste brugen af 3d print, og ser om det passer til jeres behov.

Evaluering

Efter forløbet svarer i kort på en række spørgsmål, og evaluerer derefter med os hvad der var godt og hvor der er plads til forbedring.

Hvad kunne din virksomhed afprøve i forløbet?

Bæredygtighed

Med 3d print åbnes der en række muligheder for at gøre jeres produktudvikling mere bæredygtig, da i får muligheden for at afprøve jeres ideer uden brugen af mange ressourcer.

designmuligheder

Få muligheden for at teste jeres ideer uden brugen af en 3. leverandør, så i hurtigt kan bekræfte eller afkræfte om jeres design fungerer.

udviklingsomkostninger

Udviklingsomkostninger med 3d print er utroligt lave, da man selv kan stå for produktudvikling uden at skulle have fat i en ekstern virksomhed.

"time-to-market"

Da i med 3d print får muligheden for selv at stå for produktudvikling, uden at skulle have fat i andre virksomheder tager det markant kortere tid til at gå fra ide til produkt.

Tidligere Try Outs

EM Fiberglas har deltaget i Dansk AM Hubs 3DP Try Out og lånt en 3D printer i en måned. Her har de printet en form til den mindste part, de laver, som er en komponent til vindmøller.
EM Fiberglas
3D print er for alvor kommet ind hos Johs.Pedersen, der ikke alene har købt en 3D printer, men også lavet deres eget 3D printcenter i den 43 år gamle maskinfabrik.
Johs.Pedersen
Linatech har lånt en 3D printer af Dansk AM Hub og Center for Industri til at printe elementer til deres blodprøvetransportsystem.
linatech_logo
Linatech

Tilmed dig her

Din tilmedning er først gældende efter du har snakket og fået det bekræfte af, en medarbejder fra LAB3D.

Krav for deltagelse

Scroll til toppen

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Opret dit firma

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.