Juridisk information &  Produktbeskyttelse:

Juridisk information: 

Er det muligt at købe filerne, så jeg selv kan printe? 

Det er og bliver ikke muligt at købe filer ved LAB3D. Det koster mange penge at holde den udvikling i gang, og vi vil ikke kunne opretholde en forretning, hvis vores filer var hos andre firmaer. Ønsker du at finde andre filer, der kan minde om vores NEM Lysdæmper ST Dobbelt, som du selv kan printe? Så vil vi anbefale at kigge på Thingiverse. 

 Produktbeskyttelse 

Produktet er beskyttet af Copyright (Ophavsret). Copyright og ophavsret beskytter ophavsmandens rettigheder, så andre ikke blot kan kopiere vores idéer og varer. Bliver vi bekendt med, at produktet er kopieret, vil sagen blive sendt til det advokatfirma, vi har samarbejde med, og vil oftest blive faktureret som dette eksempel: 

(Antal timer brugt på udvikling* 495,- eksklusiv moms *200 % i kompensation) 

El.-sikkerhed: 

Hvis du vælger, at trykket skal sættes op, hvor der er spændinger, som kan overskride 50V 

Den officielle melding fra Sikkerhedsstyrelsen er, at der skal inddrages en autoriseret el-installatør, som har mulighed for at risikovurdere produktet og tage ansvar for, hvordan det bliver monteret. Det er IKKE noget, LAB3D vil opfordre til at gøre uden en autoriseret el-installatør. Har din autoriserede el-installatør tekniske spørgsmål til produktets opbygning, henvises de til at kontakte Andreas på mail: support@lab3d.dk. 

LAB3D’s anbefaling er at få elektrikeren til at fjerne strømmen bag NEM Lysdæmper ST Dobbelt. Det kan i det fleste tilfælde klares i det nærmeste lampeudtag. Vi anbefaler at holde sig til, hvad elektrikeren anbefaler. Det er hans ansvar! 

Dette Zigbee produkt er 3. parts kompatibelt. Dette betyder, at vi ikke kan garantere, at produktet er kompatibelt med fremtidige opdateringer i de forskellige systemer. 

Scroll til toppen

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Opret dit firma

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.