Tidligere
Næste

Velkommen til LAB3D

Vi er specialister i 3D-print og er bindeleddet mellem jeres udviklingsafdeling og en unik 3D-prototype. Hos os synes vi ikke kun, at design hører til digitalt. Vi mener, at design skal skabes digitalt og opleves fysisk.

Og dét er vi eksperter i at gøre til virkelighed med vores 3D-printere, som vi udlejer til skoler, så I selv kan opleve printernes muligheder for kreativitet.

Smart Home-kontakter

Skal dit hjem have en opgradering med vores Smart Home-kontakter? Se hele vores udvalg af Smart Home-kontakter her og bliv inspireret til, hvordan du nemt og enkelt kan integrere dem i dit hjem.

Alt til håndværkeren

Her kan du som håndværker finde alt det, du har brug for. Måske mangler du en smart idé til opbevaring af dit værktøj? Eller noget helt andet? Se hele vores sortiment ved at klikke her.

LAB3D-Udlejning

Er du på udkig efter en 3D-printer til skoleundervisningen, men foretrækker at leje fremfor at købe? Så har du mulighed for at gøre det hos LAB3D. Få et overblik over vores udlejning og fulde serviceaftale her. 

LK Fuga rammer og tangenter

Her finder du et stort udvalg af LK Fuga rammer og tangenter. Rammerne og tangenterne passer til mange af vores Zigbee løsninger. Hop ind og skræddersy dine kontakter her!

Fra ide til prototype

Skal vi lave din næste prototype? Vi har en bred erfaring inden for samtlige teknologier, man kan bruge til 3D-print. Med andre ord kan vi bringe dine digitale idéer til livs med netop vores 3D-prints. Se selv hvor enkel vores proces er nedenfor.

Brænder du inde med en idé og mangler det sidste for at få den ført ud i livet? Så kontakt os og få gang i en 3D-prototype.

Idé

3D filer

Din prototype

Det siger vores kunder

Perfekt

30. mar. 2021

5/5

Levering dagen efter og produktet er helt i top.. Noget bedre løsning end den fra Phillips og Niko etc.. Sidder godt i rammen så tangenterne ikke sidder og stikker unaturligt udenfor og tangenterne sidder fast og skal ikke klikkes på med microbittesmå dippedutter der knækker for et godt ord.. Det er den absolutte bedste løsning jeg har fundet til Hue og LK Fuga

Mikkel Andersen

Super produkt og god service

5/5

Jeg har købt en pakkeløsning til Philips Hue smart Button. Lige til at gå til og nemt at sætte op. (Måske en vejledning i pakken ville være nyttigt)

Super fedt produkt der helt skjuler/integrere knappen så den ligner dine almindelige kontakter. God service og hurtig levering.

Jonathan Koch-Simms

Om LAB3D

LAB3D er en virksomhed i rivene udvikling, men hvem er vi endelig? Og hvordan er det hele starrtet? Find ud af hvem ansigterne bag LAB3D er, og hvad vi går og laver. 

Scroll til toppen

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Opret dit firma

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.