Om LAB3D

LAB3D er en virksomhed, der har specialiseret sig i 3D-print. Mulighederne er ubegrænsede hos os, da vi helt eksklusivt selv bygger vores 3D-printere med vores egen elektronik og eget system.

Om LAB3D

LAB3D er en virksomhed, der har specialiseret sig i 3D-print. Mulighederne er ubegrænsede hos os, da vi helt eksklusivt selv bygger vores 3D-printere med vores egen elektronik og eget system.

Med vores unikke printere er vi specialister i at 3D-printe i masseproduktion og har kapaciteten til at starte en masseproduktion på under 12 timer – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan både 3D-printe prototyper og hele produktioner, alt efter hvad du foretrækker.

Vi hos LAB3D ønsker at brede budskabet om, hvad teknologi (også) kan, nemlig at give mulighed for at udforske og skabe et fysisk produkt. Derfor lejer vi også 3D-printere ud til skoler, så både lærere og elever kan opleve printernes muligheder for kreativitet. Derudover har vi lavet undervisningsmateriale til skolerne, så eleverne selv kan 3D-printe direkte fra deres iPads eller Chromebooks i undervisningen.

Hvem er personerne bag?

Bag LAB3D er vi, Tobias og Andreas. Vi har en baggrund som hhv. murer og elektriker, og derfor er vi skolet i at tænke kreativt rent håndværksmæssigt på hver vores område. Samtidig har vi i flere år haft en stor interesse for nutidens teknologi og dét, 3D-print kan. Det blev begyndelsen på vores 3D-rejse, som siden vores opstart i marts 2019 har taget fart med den store efterspørgsel.

Vi elsker kontakten med vores kunder og kæmper hver dag for at gøre os selv bedre – og dermed gøre servicen endnu bedre for vores kunder. Helt grundlæggende er vi jordnære og gør en dyd ud af at være i øjenhøjde med vores kunder – altid.

Vores vision

Vores vision er meget simpel, vi har den også som slogan.. Vi samler på glade kunder. Vi tror man kommer længst med Ærlig kommunikationtion.

 

Mød os

Tobias Schjønberg
Manager & Co-founder

Mail: Tobias@lab3d.dk

Mobil: +45 21 99 03 07

Andreas Soll
CEO & Co-founder

Mail: Andreas@lab3d.dk

Mobil: + 45 21 99 03 07

Scroll til toppen

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Opret dit firma

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.