Samarbejde

Vil du være vores nye samarbejdspartner, så kontakt os med det samme!

For en uforpligtende snak. 

LAB3D er bindeleddet mellem jeres udviklingsafdeling og en 3D-prototype. Vi samarbejder med flere firmaers designafdelinger, så de har mulighed for at få deres grafiske designs i hænderne. Vi synes ikke kun, at design hører til digtalt. Design skal skabes digitalt og opleves fysisk.

Vil du være vores nye samarbejdspartner, så kontakt os med det samme for en uforpligtende snak.

LAB3D is trusted by

Fra ide til prototype

Skal vi lave din næste prototype? Vi har en bred erfaring inden for samtlige teknologier, man kan bruge til 3D-print. Med andre ord kan vi bringe dine digitale idéer til livs med netop vores 3D-prints. Se selv hvor enkel vores proces er nedenfor.

Brænder du inde med en idé og mangler det sidste for at få den ført ud i livet? Så kontakt os og få gang i en 3D-prototype.

Idé

3D filer

Din prototype

Kontakt B2B

Ny erhverskunde

Bestilling

Prisberegner

Vi siger ikke vi er bedst.. Det gør vores kunder!

Perfekt

30. mar. 2021

5/5

Levering dagen efter og produktet er helt i top.. Noget bedre løsning end den fra Phillips og Niko etc.. Sidder godt i rammen så tangenterne ikke sidder og stikker unaturligt udenfor og tangenterne sidder fast og skal ikke klikkes på med microbittesmå dippedutter der knækker for et godt ord.. Det er den absolutte bedste løsning jeg har fundet til Hue og LK Fuga

Mikkel Andersen

Super produkt og god service

5/5

Jeg har købt en pakkeløsning til Philips Hue smart Button. Lige til at gå til og nemt at sætte op. (Måske en vejledning i pakken ville være nyttigt)

Super fedt produkt der helt skjuler/integrere knappen så den ligner dine almindelige kontakter. God service og hurtig levering.

Jonathan Koch-Simms

Scroll til toppen

Opret dit firma

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.