Leje af PRUSA I3 MK3S+ (Gammel)

Leje af PRUSA I3 MK3S+

Fra: 399,00 DKK / month

Prusa MK3S er utrolig populær i privat udlejning, da det er en super stabil printer. Som ikke mindst er nem at gå til! Kunne du tænke dig at prøve kræfter med 3D print. Samtidig med at have nogle erfaring folk i ryggen, så er dette produkt det rigtig for dig. Du har ydermere mulighed for at tilkøbe teknisk support, som betyder at du får mulighed for telefonisk supervision alle hverdage mellem 09-22

Er du i i tvivl om noget, så giv os i kald på 21990307.

Clear

Yderligere produktinfo

Om Udlejning 

Det handler om teknik, ny teknik! At få lov til at gribe muligheden for at bruge 3D-print og 3D-teknologien til at være innovativ og kreativ! I vil meget hurtigt opleve at tænke alt i 3D-print. Lige pludselig kan alt laves på en 3D-printer. Det hele handler om X, Y og Z, og når man har fået en forståelse for det, kan man næsten ikke stoppe igen. Vi taler af erfaring! ???? 

Trådløs udskrivning

Trådløs udskrivning giver dig mulighed for at starte de print, som bare ikke kan vente. Du kan sende printjob til din printer overalt i verden.

Telefonisk support 17-22

Telefonisk support 17-22, giver dig mulighed for at fange os på telefonen efter arbejde. Du kan derfor altid få sparring hos en af vores medarbejdere. Hvis du sidder med din printer om aften, efter arbejde.

Andre købte også

Scroll til toppen

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Opret dit firma

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.