NEM Lysdæmper ST Dobbelt - 3D Print

99,00 DKK

NEM Lysdæmper ST Dobbelt – 3D Print. Er 2stk  Trådfri on/off kontakter som du sætter ind i en normal LK fuga ramme og benytter original LK fuga IHC Tangenter. Den er ikke plan med rammen, og kræver derfor plads bagud.

Kan også købes som færdigsamlet her

Yderligere produktinfo

NEM Lysdæmper ST Dobbelt

NEM Lysdæmper ST Dobbelt er 2 ombygget IKEA tråfri on/off, som er lagt ind i en LK Fuga  ramme samt monteret med deres tangent oven på. Trykket virker som et svagstrømstryk,  vil påvirkes ved at trykke i højre eller venstre side på trykket. Trykket kan både tænde og slukke (tryk 1 eller o) samt dæmpe op og ned (langt tryk på 1 eller 0). Trykket kan ikke skifte farve eller scene ved flere tryk efter hinanden.

Har du spørgsmål til produktet er vi altid klar til at svare på spørgsmål på telefon +45 21 99 03 07 eller på support@lab3d.dk

 

Monteringsmuligheder for NEM Lysdæmper ST Dobbelt

Dette tryk kan monteres på flere forskellige måder, alt efter hvordan du ønsker det skal bruges. Du kan læse alle monteringsmuligheder her. Vær opmærksom på at nogle monteringsmuligheder kræver ekstra tilbehør, trykket her kræver ikke Adapter til klør.

Juridisk information:

Er det muligt at købe filerne så jeg selv kan printe?

Det er, og bliver ikke muligt at købe filer ved LAB3D. Det koster mange penge at holde den udvikling igang, og vi vil ikke kunne opretholde en forretning hvis vores filer var hos andre firmaer. Ønsker du at finder andre filer som kan minde om vores NEM Lysdæmper ST Dobbelt, som du selv kan printe? Så vil vi anbefalde at kigge på Thingiverse.

Produkt beskyttelse

Produktet er beskyttet af Copyright (Ophavsret). Copyright og ophavsret beskytter ophavsmandens rettigheder, så andre ikke blot kan kopiere vores ider og vare. Bliver vi bekendt med at produktet er kopieret vil sagen bliver sendt til det advokat firma vi har samarbejde med. Og vil oftes blive faktureret som dette eksempel:

(Antal timer brugt på udvikling* 495,- eksklusiv moms *200% i kompensation)

El sikkerhed:

Trykket må ikke blandes med 230V. Intentionen er, at det skal monteres direkte på væg, eller i dåse uden 230V.

Hvis du vælger at NEM Lysdæmper ST Dobbelt skal sættes op hvor der er spændinger som kan overskride 50V:

Den officielle melding fra Sikkerhedstyrelsen er, at der skal indrages en autoriseret el-installatør, som har mulighed for at risikovurdere produktet og tage ansvar for hvordan det bliver monteret. Det er IKKE noget LAB3D vil opfordre til at gøre. Har din autoriseret el-installatør tekniske spørgsmål til produktets opbygning, henvises de til at kontakte Andreas på mail: support@lab3d.dk.

LAB3Ds anbefaling er, at få elektrikeren til at fjerne strømmen bag NEM Lysdæmper ST Dobbelt – det kan i det fleste tilfælde klares i det nærmeste lampeudtag. Vi anbefaler at holde sig til hvad elektrikeren anbefaler, det er hans ansvar!

Dette Zigbee produkt er 3.parts kompatibel – dette betyder at vi ikke kan garantere at produktet er kompatibel med fremtidige opdateringer i de forskellige systemer

Vægt 0,015 kg

Andre købte også

Scroll til toppen

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Opret dit firma

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.