NEM66 Lysdæmper AT - 3D Print

NEM66 Lysdæmper AT - 3D Print

89,00 DKK

Dette er en Trådfri on/off kontakt som er sat ind i en normal LK OPUS ramme og benytter original LK OPUS afbryder tangent. Den er plan med rammen og kan derfor skrues fast på væg uden bagvedliggende dåse.

Yderligere produktinfo

NEM66 Lysdæmper AT

NEM66 Lysdæmper AT Er en ombygget IKEA tråfri, som er lagt ind i en LK Opus 66 ramme samt monteret med deres tangent oven på. Trykket virker som et fjeder tryk, så den vil altid stå i “mitter position” og vil påvirkes ved at trykke nederest eller øverst på trykket. Trykket kan både tænde og slukke (tryk op eller ned) samt dæmpe op og ned (langt tryk). Trykket kan ikke skifte farve eller scene ved flere tryk efter hinanden.

Har du spørgsmål til produktet er vi altid klar til at svare på spørgsmål på telefon +45 21 99 03 07 eller på support@lab3d.dk

Monteringsmuligheder for NEM66 Lysdæmper AT

Dette tryk kan monteres på flere forskellige måder, alt efter hvordan du ønsker det skal bruges. Du kan læse alle monteringsmuligheder her. Vær opmærksom på at nogle monteringsmuligheder kræver ekstra tilbehør, for eksempel adapter til klør som er en tilkøbs mulighed for Nem66 Lysdæmper AT. Adapter til klør er den samme som bruge til alle vores tryk.

Juridisk information:

Er det muligt at købe filerne så jeg selv kan printe?

Det er, og bliver ikke muligt at købe filer ved LAB3D. Det koster mange penge at holde den udvikling igang, og vi vil ikke kunne opretholde en forretning hvis vores filer var hos andre firmaer. Ønsker du at finder andre filer som kan minde om vores NEM66 Lysdæmper AT, som du selv kan printe? Så vil vi anbefalde at kigge på Thingiverse.

Produkt beskyttelse

Produktet er beskyttet af Copyright (Ophavsret). Copyright og ophavsret beskytter ophavsmandens rettigheder, så andre ikke blot kan kopiere vores ider og vare. Bliver vi bekendt med at produktet er kopieret vil sagen bliver sendt til det advokat firma vi har samarbejde med. Og vil oftes blive faktureret som dette eksempel:

(Antal timer brugt på udvikling* 495,- eksklusiv moms *200% i kompensation)

Vægt 0,025 kg

Andre købte også

Scroll til toppen

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Opret dit firma

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.