NEM66 Lysdæmper Hue Smart
NEM66 Lysdæmper Hue Smart
NEM66 Lysdæmper AT
NEM66 Lysdæmper AT

NEM66 Lysdæmper AT

189,00 DKK

Dette er en trådfri on/offkontakt, som er sat ind i en normal LK OPUSramme og benytter original LK OPUSafbrydertangent. Den er plan med rammen og kan derfor skrues fast på væggen uden bagvedliggende dåse. 

Ryd

Yderligere produktinfo

NEM Lysdæmper AT

LAB3D har i samarbejde med KC3D udviklet denne NEM66 Lysdæmper AT Smart Home kontakt, som med originale LK Fuga-tangenter og -rammer giver et enkelt og tidløst design, der passer perfekt ind i hjemmet.

Stilrent og tidsløst design.

NEM66 Lysdæmper AT er en ombygget Ikea Trådfri, som er lagt ind i en LK Opus 66-ramme samt monteret med originale LK Fuga-komponenter, hvilket giver det et stilrent design. Herudover passer trykket i samtlige LK Fuga-rammer. Trykket er plan med rammen, og kan derfor sættes op uden bagvedliggende dåse.

El-sikkerhed

Trykket må ikke opsættes ved 230V. Intentionen er, at det skal monteres direkte på væg eller i en dåse uden 230V. Hvis du vælger, at trykket skal opsættes, hvor der er spændinger, som kan overskride 50V, er det på eget ansvar!

Den officielle melding fra Sikkerhedsstyrelsen er, at der skal inddrages en autoriseret el-installatør, som har mulighed for at risikovurdere produktet og tage ansvar for, hvordan det bliver monteret. Det er IKKE noget, LAB3D vil opfordre til at gøre uden en autoriseret el-installatør.

LAB3D’s anbefaling er at få elektrikeren til at fjerne strømmen bag NEM66 Lysdæmper AT. Det kan i det fleste tilfælde klares i det nærmeste lampeudtag. Vi anbefaler at holde sig til, hvad elektrikeren anbefaler. Det er hans ansvar!

Monteringsmuligheder

Dette tryk kan monteres på flere forskellige måder alt efter, hvordan du ønsker, at det skal bruges. Du kan læse om alle monteringsmuligheder her. Vær opmærksom på at nogle monteringsmuligheder kræver ekstra tilbehør, hvis du vil opsætte med klør, kan de købes her:  Adapter til klør.

Perfekt til dit Smart Home hjem.

Trykket bruger Zigbee teknologi, hvilket gør det yderst kompatibel med diverse Smart Home-teknologier, bl.a. Ikea Trådfri og Smartthings. Zigbee teknologien gør det muligt at forbinde dine diverse Zigbee tryk m.m. til dit Smart Home netværk. 

OBS: Trykket er ikke kompatibelt til Philips Hue.

Trykket indeholder et PCB, Ikea on/off, som er kompatibelt med Smart Home teknologien. Dette betyder, at Zigbee trykket kan parres med fx Ikea Trådfri Gateway, hvorefter man hurtigt og nemt kan opsætte det. PCB’et bruger et CR2032-batteri, 3V.

Du bestemmer selv!

Smart Home kontakten kan grundet dens teknologi nemt kobles til Ikea Trådfri Gateway. Kontakten har 2 forskellige knapper, hvis funktion du selv kan konfigurere inde i Ikea Home appen. Du kan bl.a. opsætte den til “tænd/sluk” eller dæmpe op/ned m.fl. Samtidigt kan den skifte farve eller scene ved flere tryk efter hinanden (op til 5 gange).

Du kan med fordel følge den medfulgte manual, som step for step guider dig igennem hele opsætningen.

Se manual her

Zigbee Smart Home kontakten kan meget mere.

Udover at fungere som kontakt ift. lys kan et Zigbee tryk også meget andet. Med dette tryk kan man bl.a. koble direkte til Homey. Man kan også videre koble sin opsætningen med en Ikea Trådfri til Homey. Hermed er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for hvad dit Zigbee tryk kan bruges til. Homey er et administrationssystem, som gør det muligt, at dine Smart Home enheder kan fungere sammen på kryds og tværs. Herudover kan man ved hjælp af Homey opsætte Zigbee trykket til ikke kun at styre lys, men også varme, automatiserede gardiner, diverse el-enheder m.m., som alle kører på deres Smart Home-netværk.

Et Zigbee tryk kan altså bruges til mange funktioner i dit Smart Home.

NEM66 Lysdæmper AT består af:

– PCB, Ikea on/off.

– 3V batteri, CR2032.

– LK Fuga afbrydertangent

– LK Opus 66-ramme.

– 3D-printet dele

OBS: Dette Zigbee produkt er 3. parts kompatibelt. Dette betyder, at vi ikke kan garantere, at produktet er kompatibelt med fremtidige opdateringer i de forskellige systemer

Vægt 0,050 kg
Opbygning/Manual

https://lab3d.dk/wp-content/uploads/Manual-NEM66-Lysdaemper-AT.pdf

Batteriskift-og-parringskontakt

https://lab3d.dk/wp-content/uploads/Batteriskift-og-parringskontakt-NEM66-Lysdaemper-AT.pdf

Andre købte også

Scroll til toppen

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Opret dit firma

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.