NEM66 Lysdæmper Hue Smart

NEM66 Lysdæmper Hue Smart

389,00 DKK

Dette er en Hue Smart Button, som er sat ind i en normal LK OPUSramme og benytter original LK OPUSafbrydertangent. Den er plan med rammen og kan derfor skrues fast på væggen uden bagvedliggende dåse. 

 

Ryd

Yderligere produktinfo

NEM66 Lysdæmper Hue Smart

LAB3D har i samarbejde med KC3D udviklet denne NEM66 Lysdæmper Hue Smart kontakt, som med originale LK Fuga-tangenter og -rammer giver et enkelt og tidløst design, der passer perfekt ind i hjemmet.

Stilrent og tidsløst design.

NEM66 Lysdæmper Hue Smart er en ombygget Hue Smart Button, som er lagt ind i en LK Opus 66-ramme samt monteret med originale LK Fuga-komponenter, hvilket giver det et stilrent design. Herudover passer trykket i samtlige LK Fuga-rammer.

OBS: Trykket er plan med rammen, og kræver derfor ikke en bagvedliggende dåse!

El-sikkerhed

Trykket må ikke opsættes ved 230V. Intentionen er, at det skal monteres direkte på væg eller i en dåse uden 230V. Hvis du vælger, at trykket skal opsættes, hvor der er spændinger, som kan overskride 50V, er det på eget ansvar!

Den officielle melding fra Sikkerhedsstyrelsen er, at der skal inddrages en autoriseret el-installatør, som har mulighed for at risikovurdere produktet og tage ansvar for, hvordan det bliver monteret. Det er IKKE noget, LAB3D vil opfordre til at gøre uden en autoriseret el-installatør.

LAB3D’s anbefaling er at få elektrikeren til at fjerne strømmen bag NEM66 Lysdæmper Hue Smart. Det kan i det fleste tilfælde klares i det nærmeste lampeudtag. Vi anbefaler at holde sig til, hvad elektrikeren anbefaler. Det er hans ansvar!

Monteringsmuligheder

Dette tryk kan monteres på flere forskellige måder alt efter, hvordan du ønsker, at det skal bruges. Du kan læse om alle monteringsmuligheder her. Vær opmærksom på at nogle monteringsmuligheder kræver ekstra tilbehør, hvis du vil opsætte med klør, kan de købes her:  Adapter til klør.

Perfekt til dit Smart Home hjem.

Trykket bruger Zigbee teknologi, hvilket gør det yderst kompatibel med diverse Smart Home-teknologier, såsom Philips Hue. Zigbee teknologien gør det muligt at forbinde dine diverse Zigbee tryk m.m. til dit Smart Home netværk.

Trykket indeholder et PCB, ZGP2801K4-FOH-E, som er kompatibelt med Philips Hue. Dette betyder, at Zigbee trykket kan parres direkte med Philips Hue Bridge, hvilket giver en hurtig og utrolig nem opsætning. PCB’et bruger et CR2430-batteri, 3V, som ifølge vores producent har en levetid i op til otte år.

Du bestemmer selv!

Smart Home kontakten kan grundet dens teknologi nemt kobles til Philips Hue-appen. Kontakten virker som et fjedertryk, hvilket vil sige, at den altid vil stå i ”slukket position”. Her vil den blive påvirket ved at trykke nederst på trykket. Trykkets funktion kan du selv konfigurere inde i Philips Hue-appen. Du kan bl.a. opsætte den til “tænd/sluk” eller dæmpe op/ned m.fl. Samtidig kan den skifte farve eller scene ved flere tryk efter hinanden (op til 5 gange).

Du kan med fordel følge den medfulgte manual, som step for step guider dig igennem hele opsætningen.

Se manual her

Zigbee Smart Home kontakten kan meget mere.

Udover at fungere som kontakt ift. lys kan et Zigbee tryk også meget andet. Ved hjælp af opsætningen med Philips Hue Bridge kan man bl.a. gøre brug af Homey. Hermed er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for hvad dit Zigbee tryk kan bruges til. Homey er et administrationssystem, som gør det muligt, at dine Smart Home enheder kan fungere sammen på kryds og tværs. Herudover kan man ved hjælp af Homey opsætte Zigbee trykket til ikke kun at styre lys, men også varme, automatiserede gardiner, diverse el-enheder m.m., som alle kører på deres Smart Home-netværk.

Et Zigbee tryk kan altså bruges til mange funktioner i dit Smart Home.

NEM66 Lysdæmper Hue Smart består af:

– PCB, ZGP2801K4-FOH-E.

– 3V batteri, CR2430.

– LK Fuga afbrydertangent

– LK Opus 66-ramme.

– 3D-printet dele

OBS: Dette Zigbee produkt er 3. parts kompatibelt. Dette betyder, at vi ikke kan garantere, at produktet er kompatibelt med fremtidige opdateringer i de forskellige systemer. 

Batteriskift-og-parringskontakt

https://lab3d.dk/wp-content/uploads/Batteriskift-og-parringskontakt-NEM66-Lysdaemper-Hue-Smart.pdf

Opbygning/Manual

https://lab3d.dk/wp-content/uploads/Manual-NEM66-Lysdaemper-Hue-Smart.pdf

Andre købte også

Scroll til toppen

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Opret dit firma

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.