NEM66 Lysdæmper Hue Smart

NEM66 Lysdæmper Hue Smart

389,00 DKK

Dette er en Hue Smart Button, som er sat ind i en normal LK OPUSramme og benytter original LK OPUSafbrydertangent. Den er plan med rammen og kan derfor skrues fast på væggen uden bagvedliggende dåse. 

 

Ryd

Yderligere produktinfo

NEM66 Lysdæmper Hue Smart 

NEM66 Lysdæmper Hue Smart er en opbygget Hue smart-button, som er lagt ind i en LK Opus 66-ramme samt monteret med deres tangent ovenpå. Trykket virker som et fjedertryk, så den vil altid stå i “Slukket position” og vil påvirkes ved at trykke nederest på trykket. Trykket kan både tænde og slukke (kort tryk) samt dæmpe op og ned (langt tryk). Samtidig kan det også skifte farve eller scene ved flere tryk efter hinanden (op til 5 gange). 

Har du spørgsmål til produktet, er vi altid klar til at svare på spørgsmål på telefon +45 21 99 03 07 eller på support@lab3d.dk. 

Kompatibelt med Philips Hue 

LAB3D har i samarbejde med KC3D udviklet dette Zigbee tryk, som bruger originale LK Fuga-tangenter og -rammer. 

Dette giver det flotte LK Fuga-udseende samt den smarte teknologi Zigbee, som gør det muligt at koble trykket direkte op i Phillips Hue appen på under 2 min. 

Det PCB, der bliver brugt, er kompatibelt med Philips Hue, hvilket betyder, at det kan parres direkte med Philips Hue Bridge og vil vises i appen. PCB’et bruger et CR2430-batteri og producenten oplyser, at det kan holde strøm i op til otte år. 

 Monteringsmuligheder for NEM66 Lysdæmper Hue Smart 

Dette tryk kan monteres på flere forskellige måder, alt efter hvordan du ønsker, det skal bruges. Du kan læse alle monteringsmuligheder her. Vær opmærksom på at nogle monteringsmuligheder kræver ekstra tilbehør, for eksempel adapter til klør, som er en tilkøbsmulighed NEM66 Lysdæmper Hue Smart. Adapter til klør er den samme, som bruges til alle vores tryk. 

 Juridisk information: 

Er det muligt at købe filerne, så jeg selv kan printe? 

Det er og bliver ikke muligt at købe filer ved LAB3D. Det koster mange penge at holde den udvikling i gang, og vi vil ikke kunne opretholde en forretning, hvis vores filer var hos andre firmaer. Ønsker du at finde andre filer, der kan minde om vores NEM66 Lysdæmper Hue Smart, som du selv kan printe? Så vil vi anbefale at kigge på Thingiverse. 

Produktbeskyttelse 

Produktet er beskyttet af Copyright (Ophavsret). Copyright og ophavsret beskytter ophavsmandens rettigheder, så andre ikke blot kan kopiere vores idéer og varer. Bliver vi bekendt med, at produktet er kopieret, vil sagen blive sendt til det advokatfirma, vi har samarbejde med, og vil oftest blive faktureret som dette eksempel: 

(Antal timer brugt på udvikling* 495,- eksklusiv moms *200 % i kompensation) 

El.-sikkerhed: 

Trykket må ikke blandes med 230V. Intentionen er, at det skal monteres direkte på væg eller i dåse uden 230V. 

Hvis du vælger, at trykket skal sættes op, hvor der er spændinger, som kan overskride 50V 

Den officielle melding fra Sikkerhedsstyrelsen er, at der skal inddrages en autoriseret el-installatør, som har mulighed for at risikovurdere produktet og tage ansvar for, hvordan det bliver monteret. Det er IKKE noget, LAB3D vil opfordre til at gøre uden en autoriseret el-installatør. Har din autoriserede el-installatør tekniske spørgsmål til produktets opbygning, henvises de til at kontakte Andreas på mail: support@lab3d.dk. 

LAB3D’s anbefaling er at få elektrikeren til at fjerne strømmen bag NEM66 Lysdæmper Hue Smart. Det kan i det fleste tilfælde klares i det nærmeste lampeudtag. Vi anbefaler at holde sig til, hvad elektrikeren anbefaler. Det er hans ansvar! 

Dette Zigbee produkt er 3. parts kompatibelt. Dette betyder, at vi ikke kan garantere, at produktet er kompatibelt med fremtidige opdateringer i de forskellige systemer. 

Batteriskift-og-parringskontakt

https://lab3d.dk/wp-content/uploads/Batteriskift-og-parringskontakt-NEM66-Lysdaemper-Hue-Smart.pdf

Opbygning/Manual

https://lab3d.dk/wp-content/uploads/Manual-NEM66-Lysdaemper-Hue-Smart.pdf

Scroll til toppen

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Opret dit firma

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.