-56%
Viser prøvepakke på Zigbee tryk ST & AT

Zigbee tryk Prøvepakke – Gratis fragt

199,00 DKK

Trykket er kompatibel med Phillips Hue og kan opsættes i Philips Hue egen App på under 2 min. Alle 4 tryk kan programmers individuelt! 

Det er kun muligt at købe 1stk. af disse tryk, bestilles der på flere ordre bliver alle ordre annulleret.

Ryd

Yderligere produktinfo

Zigbee tryk Prøvepakke – Gratis fragt 

Spar 56 % og få fri fragt på prøvepakken til vores Zigbee tryk – ST & Zigbee tryk – AT. 

Prøv at trykke på dit eget system derhjemme og se, om det er noget, du kan bruge, før du evt. vil købe flere. 

Har du spørgsmål til produktet, er vi altid klar til at svare på spørgsmål på telefon +45 21 99 03 07 eller på support@lab3d.dk 

Kompatibelt med Philips Hue 

LAB3D har i samarbejde med KC3D udviklet dette Zigbee tryk, som bruger originale LK Fuga-tangenter og -rammer. 

Dette giver det flotte LK Fuga-udseende samt den smarte teknologi, Zigbee, som gør det muligt at koble trykket direkte op i Phillips Hue-appen på under 2 min. 

Det PCB, der bliver brugt, er kompatibelt med Philips Hue, hvilket betyder, at det kan parres direkte med Philips Hue Bridge og vil vises i appen. PCB’et bruger et CR2430-batteri, og vores producent oplyser, at det kan holde strøm i op til otte år. 

Dette tryk er godkendt til, at det må sættes i en ramme med 230V samlet bag trykket. Dette skal udføres af en autoriseret El-installatør. 

Monteringsmuligheder for Zigbee tryk AT & ST 

Dette tryk kan monteres på flere forskellige måder, alt efter hvordan du ønsker, det skal bruges. Du kan læse alle monteringsmuligheder her. Vær opmærksom på at nogle monteringsmuligheder kræver ekstra tilbehør, fx adapter til klør, som er en tilkøbsmulighed. Adapter til klør er den samme, som bruges til alle vores Zigbee tryk. 

Juridisk information: 

Er det muligt at købe filerne, så jeg selv kan printe? 

Det er og bliver ikke muligt at købe filer ved LAB3D. Det koster mange penge at holde den udvikling i gang, og vi vil ikke kunne opretholde en forretning, hvis vores filer var hos andre firmaer. Ønsker du at finde andre filer, der kan minde om vores Zigbee tryk, som du selv kan printe? Så vil vi anbefale at kigge på Thingiverse. 

Produktet er beskyttet af Copyright (Ophavsret). Copyright og ophavsret beskytter ophavsmandens rettigheder, så andre ikke bare kan kopiere vores idéer og varer. Bliver vi bekendt med, at produktet er kopieret, vil sagen blive sendt til det advokatfirma, vi har samarbejde med, og vil oftest blive faktureret som dette eksempel: 

(Antal timer brugt på udvikling* 495,- eksklusiv moms *200 % i kompensation) 

Dette Zigbee produkt er 3. parts kompatibel. Dette betyder, at vi ikke kan garantere, at produktet er kompatibelt med fremtidige opdateringer i de forskellige systemer. 

Andre købte også

Scroll til toppen

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Opret dit firma

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.