Fremstilling af prototyper i høj kvalitet

Vi er bindeleddet mellem jeres udviklingsafdeling og en unik 3D-prototype. Design skal skabes digitalt og opleves fysisk.

Styrken ved et samarbejde med os!

01

Høj faglig kenskab

Vi har høj faglig kendskab når det kommer til 3D print. Vi har samarbejde med både ind og udenlandske virksomheder.

02

Stort udvalg

Vi bringer 3 af de mest brugte 3D print teknologier. Vi vejleder og kan kombinere dem alle. Det sikre jer den bedste og billigste løsning.

03

"Time-To-Market"

Tid er kostbar! Derfor skal du ikke vente flere dage på at modtage print fra os. Vi afsender over 70% indenfor 24 timer.

Vi har alle teknologier In House

used deposition modeling (FDM)

Vi har over 40 printere i denne kategori som altid er klar til at producere både store og små batch af 3D printet dele. Vi estimere at printer over 35.000 emner via denne teknologi i 2022.

selective laser sintering (SLS)

Vi har eget SLS system ved LAB3D, en opgave der ofte bliver overladt til større virksomheder. SLS Print henvender sig til enhvers kunder, og bruges ofte i slutningen af prototyping. For at komme så tæt på et færdigstøbt produkt.

Stereolithography (SLA)

SLA bliver af mange glemt, da de har arbejdet med SLS. Og derfor tænker, det bliver ikke bedre. Men SLA har rigtig mange muligheder, vi har over 30 typer Resin på lager. SLA bruges tit til flexible emner.

Ved du hvad du skal bruge?

Har du styr på hvad du skal bruge, og hvilke krav du har til printene? Så har du mulighed for at få et tilbud online med det samme. 

Vi er din løsning

Der er ikke en opgave der er for stor eller lille. Vi hjælper gerne med sparring, oplæg, priser alle andet. Vi er kun et opkald væk. Vi har erfaring indenfor alle 3D print teknologer, og kan med garanti hjælpe jer videre. 

Nogle af vore kunder

Sammen styrker vi udviklingen
Scroll til toppen

Bestilling

Bestiller jeres virksomhed via et rekvitionssystem, send rekvitionen til rekvition@lab3d.dk

Opret dit firma

Prisberegner

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.